Ingredients:
1 tassa d'arrós
1L de caldo de verdures
1 o 2 bròcolis
1 ceba
2 grans d'all
oli d'oliva
crema de llet, 2 cullerades de mantega i formatge parmesà (optatiu)
sal i pebre al gust
Procediment:
Dorar la ceba i l'all en oli d'oliva i/o mantega.
Coure el brócoli bullint-lo o al vapor uns 10 minutos. Retirar y reservar.
Escalfar el caldo de verdures.
Quan la ceba ja estigui "pochada" afegir-hi el brócoli, i l'arròs i remenar fins que sigui transparent (3-5 minuts).
Anar afegint el caldo de verdura a mesura que l'arròs el va absorvint. Remenar bé i deixar bullir a foc lent uns 10-15 minuts.
Un cop l'arròs estigui al dente, apagar el foc, afegir la crema de llet i el parmesà. Remenar i servir inmediatament.
Opcionalment hi podeu afegir bacon o pernil serrà en el sofregir de la ceba.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada