Bloc del:


Grup de consum de verdures ecològiques de la Facultat de Biologia i Ambientals



dimecres, 18 de desembre del 2013

Naps al rocafort

Ingredients:


  • 750 gr. de naps
  • 1 ceba petita
  • 75 gr. de mantega
  • 50 gr. de rocafort
  • 250 ml. de crema de llet
  • una cullerada de farina
  • oli d’oliva verge
  • sal i pebre


Preparació:

1. Es pelen els naps, es renten i es posen a bullir en abundant aigua durant mitja hora.
Es retiren i es deixen refredar.

2. Es tallen al llarg en dues meitats, i es buiden de dins tot extraient-ne la polpa, que es reserva.

3. S’escalfa l’oli d’oliva i es fregeix la ceba tallada petita, un cop es comença a daurar s’hi incorpora el rocafort amb la meitat de la crema de llet i la polpa dels naps que havíem reservat. Salpebrem.
Amb aquesta barreja farcirem el forat que hem fet als naps.

4. Amb la resta de crema de llet, una polsim de sal, la mantega i la farina fem una beixamel suau i no massa espessa.

5. Posem els naps farcits en una font per anar al forn, els cobrim amb la salsa i els gratinem lleugerament.


http://cuinantacanet.blogspot.com.es/2013/03/nabos-al-roquefort.html


http://delicies.blogspot.com/2009/01/naps-al-rocafort.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada