- 200g de pasta de full
- 1 poma
- 100g de mantega
- 2 naps
- 200g d'api-nap
- 200g de sucre
- sucre de llustre (o glacé)
Preparació:
1. Tallar l'api-nap a daus petits i posar-los a bullir amb una mica d'aigua i els 200g de sucre fins a que estigui tou.
2. Estirar la pasta de full a sobre d'un motlle forrat amb paper de forn i punxem el fons de la pasta. Fornejar segons les indicacions del fabricant.
3. Pelar i tallar la poma en làmines fines.
4. Pelar el nap i tallar-lo també a rodanxes fines.
5. Disposar la confitura d'api-nap sobre la pasta de full, col·loquem les làmines de poma i a sobre les de nap.
6. Hi posem el sucre de llustre i alguns daus de mantega.
7. Fornegem 10 minuts a 180º per a daurar.
8. Un cop fora del forn, afegir sucre normal i caramelitzar amb un bufador. * opcional
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada