Bloc del:


Grup de consum de verdures ecològiques de la Facultat de Biologia i Ambientals



dimecres, 18 de desembre del 2013

Pastís dolç de naps i poma

Ingredients:


  • 200g de pasta de full
  • 1 poma
  • 100g de mantega
  • 2 naps
  • 200g d'api-nap
  • 200g de sucre
  • sucre de llustre (o glacé)



Preparació:

1. Tallar l'api-nap a daus petits i posar-los a bullir amb una mica d'aigua i els 200g de sucre fins a que estigui tou.
2. Estirar la pasta de full a sobre d'un motlle forrat amb paper de forn i punxem el fons de la pasta. Fornejar segons les indicacions del fabricant.
3. Pelar i tallar la poma en làmines fines.
4. Pelar el nap i tallar-lo també a rodanxes fines.
5. Disposar la confitura d'api-nap sobre la pasta de full, col·loquem les làmines de poma i a sobre les de nap.
6. Hi posem el sucre de llustre i alguns daus de mantega.
7. Fornegem 10 minuts a 180º per a daurar.
8. Un cop fora del forn, afegir sucre normal i caramelitzar amb un bufador. * opcional








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada