- 1 pasta brisa
- 1 kg de naps petits
- 150 g de cansalada
- 4 cullerades soperes de nata per espessir
- 2 ous + 1 rovell
- 40 g de mantega
- 1 culleradeta de sucre
- 1 manat (petit) de julivert
- sal
- pebre
Preparació:
1. Pelar i rentar els naps i tallar-los a rodanxes fines.
2. Fondre la mantega en una paella amb una mica de sal i sofregir el naps. Afegir el pebre, el sucre i 2 gots d'aigua. Cubriri deixar estofar a foc lent 15 minuts.
3. Preescalfar el forn a 180º.
4. Daurar els trossets de cansalada en una paella calent. Afegir-los als naps i deixar evaporar l'aigua de la cocció.
5. Estendre la massa en un motlle untat amb mantega, punxar el fons de la massa i coure-la durant 10 minuts.
6. Barrejar els ous i la nata. Salpebrar.
7. Col·locar els naps i la cansalada a sobre la pasta i vertir la barrejar d'ous i nata.
Fornejar durant 35 minuts.
8. Afegir el julivert picat per sobre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada