Bloc del:


Grup de consum de verdures ecològiques de la Facultat de Biologia i Ambientals



dimecres, 18 de desembre del 2013

Pastís de naps i cansalada

Ingredients:


  • 1 pasta brisa
  • 1 kg de naps petits
  • 150 g de cansalada
  • 4 cullerades soperes de nata per espessir
  • 2 ous + 1 rovell
  • 40 g de mantega
  • 1 culleradeta de sucre
  • 1 manat (petit) de julivert
  • sal
  • pebre

Preparació:

1. Pelar i rentar els naps i tallar-los a rodanxes fines.
2. Fondre la mantega en una paella amb una mica de sal i sofregir el naps. Afegir el pebre, el sucre i 2 gots d'aigua. Cubriri deixar estofar a foc lent 15 minuts.

3. Preescalfar el forn a 180º.
4. Daurar els trossets de cansalada en una paella calent. Afegir-los als naps i deixar evaporar l'aigua de la cocció. 
5. Estendre la massa en un motlle untat amb mantega, punxar el fons de la massa i coure-la durant 10 minuts.
6. Barrejar els ous i la nata. Salpebrar.
7. Col·locar els naps i la cansalada a sobre la pasta i vertir la barrejar d'ous i nata.
Fornejar durant 35 minuts. 
8. Afegir el julivert picat per sobre.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada