Bloc del:


Grup de consum de verdures ecològiques de la Facultat de Biologia i Ambientals



dimecres, 18 de desembre del 2013

Carbassa amb naps sobre llenties i tomàquet

Ingredients:


  • carbassa
  • nap
  • oli d'oliva, sal, pebre
  • 2 tomàquets
  • orenga
  • llenties
  • gingebre

Preparació:

1. Pelar la carbassa (part del coll) i els naps i tallar-los a rodanxes.
2. Tostar-les lentament per cada costat en una paella amb poc oli. Salpebrar.
3. Trossejar dos tomàquets i coure'ls un minut amb oli, sal, pebre i l'orenga.

4. Bullir les llenties (no si ja venen cuites) i barrejar-les amb el gingebre. 
5. Barrejar les llenties amb la salsa de tomàquet i col·locar les rodanxes de carbassa i nap per sobre.
6. Adornar amb olives.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada