- 1 nap gros
- xampinyons en làmines
- oli d'oliva
- aigua, batut de soja o algun altre?
- nou moscada
- mostassa
- marduix i estragó secs
- suc de llimona
- 4 nous mòltes
- sal, pebre
Preparació:
1. Tallar el nap en cintes molt fines.
2. Saltejar els xampinyons laminats en l'oli d'oliva.
3. Cubrir-los amb mitja tassa d'aigua i mitja de batut vegetal, ha de quedar líquid abundant.
Condimentar amb la nou moscada, 1 culleradeta de mostassa, un pessics d'estragó i marduix i unes gotes de suc de llimona.
4. Cuinar un minut i afegir les nous mòltes. Si la salsa queda molt líquida afegir una mica d'espessant instantani.
5. Afegir les cintes de nap i cuinar remenant només fins a que s'escalfin, perdin la rigidesa i s'impregnin de salsa.
6. Salpebrar i servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada