Bloc del:


Grup de consum de verdures ecològiques de la Facultat de Biologia i Ambientals



dimecres, 18 de desembre del 2013

Cintes de nap amb xampinyons

Ingredients: (Especifica per a dues persones)


  • 1 nap gros
  • xampinyons en làmines
  • oli d'oliva
  • aigua, batut de soja o algun altre?
  • nou moscada
  • mostassa
  • marduix i estragó secs
  • suc de llimona
  • 4 nous mòltes
  • sal, pebre

Preparació:

1. Tallar el nap en cintes molt fines.
2. Saltejar els xampinyons laminats en l'oli d'oliva.
3. Cubrir-los amb mitja tassa d'aigua i mitja de batut vegetal, ha de quedar líquid abundant.
Condimentar amb la nou moscada, 1 culleradeta de mostassa, un pessics d'estragó i marduix i unes gotes de suc de llimona.

4. Cuinar un minut i afegir les nous mòltes. Si la salsa queda molt líquida afegir una mica d'espessant instantani.
5. Afegir les cintes de nap i cuinar remenant només fins a que s'escalfin, perdin la rigidesa i s'impregnin de salsa.
6. Salpebrar i servir.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada