Ingredients:
- 1 ceba grossa
- 3 naps ben macos
- un manadet de menta fresca
- oli
- sal
- pebre negre
Preparació:
1. Peleu les cebes i talleu-les en mitges llunes. Poseu oli en una cassola i estofeu la ceba destapada, amb un polsim de sal marina i a foc suau.
2. Renteu els naps. Talleu-los a rodanxes i ajunteu-los amb la ceba. Deixeu-los coure una estona.
3. Cobriu-los amb brou vegetal. És millor posar-hi poca aigua, just per cobrir, que no pas massa, ja que sempre se'n pot afegir. Deixeu-ho coure uns 15 minuts.
4. Un cop cuits els naps i la ceba, passeu-ho per la batedora afegint-hi ara la menta, i rectifiqueu la consistència de la crema amb més brou si cal, o una mica de llet.
5. Tritureu una mica de pebre negre en gra pel damunt de la crema i serviu-la a taula!
És una crema lleugera, força agradable i la menta aporta un toc molt fresc al naps blancs...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada