Bloc del:


Grup de consum de verdures ecològiques de la Facultat de Biologia i Ambientals



dimecres, 17 d’octubre del 2012

Crema de pastanaga freda


Ingredients per 4 racions:

  • 1 ceba gran (o dues si són petites)
  • 1 patata gran (o dues si són petites)
  • un manat de pastanagues
  • un préssec o una taronja
  • oli d'oliva

Preparació:

  1. Tallar la ceba i sofregir-la amb oli fins que quedi ben dauradeta.
  2. Afegir-hi la patata i la pastanaga tallades a daus i deixar-ho 10-15 minutets.
  3. Cobrir amb aigua calenta.
  4. Deixar-ho bullir una mitja horeta fins que estigui tot ben cuit.
  5. Quan estigui fred passar-ho pel turmix i posar-ho a la nevera.
  6. Just abans de servir-ho a taula afegir-li el suc d'una taronja o d'un préssec (al gust del consumidor)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada