- 500g de remolatxa
- 2 cebes
- oli d'oliva
- 400g d'arròs
- vi blanc sec
- 1,5 l de caldo de verdures
- alfàbrega fresca
- 50g de formatge parmesà
- 30g de nous
- 1 poma àcida
Elaboració
- Tallem la ceba en daus petits.
- -Pelem la remolatxa i la tallem també en daus d'1 cm.
- Escalfem una mica d'oli a la cassola i posem la ceba una estona.
- Hi afegim la remolatxa i ho anem remenant 3 o 4 minuts.
- Posem l'arròs a la cassola i ho remenem 2 o 3 minuts.
- Hi afegim una mica de vi i deixem que s'evapori l'alcohol sense deixar de remenar.
- A partir d'aquí ho posem a foc lent i anem afegint el caldo de verdures com en qualsevol risotto.
- Ratllem la poma i el formatge parmesà.
- Piquem les fulles d'alfàbrega i les nous.
- Afegirem sal i pebre i els 4 anteiors ingredients al risotto quan ja estigui a punt de servir i remenem bé.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada