Bloc del:


Grup de consum de verdures ecològiques de la Facultat de Biologia i Ambientals



dilluns, 22 d’octubre del 2012

Risotto de remolatxa

Ingredients
  • 500g de remolatxa
  • 2 cebes
  • oli d'oliva
  • 400g d'arròs
  • vi blanc sec
  • 1,5 l de caldo de verdures
  • alfàbrega fresca
  • 50g de formatge parmesà
  • 30g de nous
  • 1 poma àcida

Elaboració

  1. Tallem la ceba en daus petits.
  2. -Pelem la remolatxa i la tallem també en daus d'1 cm.
  3. Escalfem una mica d'oli a la cassola i posem la ceba una estona.
  4. Hi afegim la remolatxa i ho anem remenant 3 o 4 minuts.
  5. Posem l'arròs a la cassola i ho remenem 2 o 3 minuts.
  6. Hi afegim una mica de vi i deixem que s'evapori l'alcohol sense deixar de remenar.
  7. A partir d'aquí ho posem a foc lent i anem afegint el caldo de verdures com en qualsevol risotto.
  8. Ratllem la poma i el formatge parmesà.
  9. Piquem les fulles d'alfàbrega i les nous.
  10. Afegirem sal i pebre i els 4 anteiors ingredients al risotto quan ja estigui a punt de servir i remenem bé.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada