Bloc del:


Grup de consum de verdures ecològiques de la Facultat de Biologia i Ambientals



dilluns, 22 d’octubre del 2012

Espaghettis a la carbonara de pastanaga

Ingredients per 4 racions:
  • 1 ceba
  • 2 grans d'all
  • 320g d'espaguettis
  • 3 o 4 pastanagues
  • 200mL de crema de llet
  • parmesà (opcional)
  • sal i pebre

Preparació:
  1. Coure la pasta
  2. Sofregir la ceba i quan estigui ben daurada afegir-hi la pastanaga rallada ben fina
  3. Deixar-ho coure 5 minutets (si queda sec s'hi pot afegir aigua) i quan estigui dauradet afegir-hi la crema de llet.
  4. Deixar que es cogui una mica i salpebrar.
  5. Servir al moment sobre la pasta i amb un xic de parmesà ratllat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada