Ingredients:
- 500 g de col
- 1 dent d'all
- 1 culleradeta de gingebre mòlt
- 1 ceba petita
- 2 bitxos "guindilla" verds
- 3 culleradetes de comí mòlt
- 2 culleradetes de cúrcuma (substituïble per curry)
- 1/2 culleradeta de pebre mòlt
- 1/4 de culleradeta de caiena mòlta
- 20 g de mantega
- oli d'oliva
- sal
Preparació:
1. Pica molt fina la ceba i el bitxo.
2. Barreja-ho amb el gingebre i afegeix-lo a una paella amb una mica d'oli d'oliva.
3. Afegeix la col tallada a tires, remou i afegeix també el comí i la cúrcuma, barreja-ho tot fins que agafi un color groguenc.
4. Afegeix les espècies que falten i un parell de cullerades d'aigua.
5. Barreja i tapa durant 10 minuts, removent de tant en tant.
6. Al final afegeix la mantega, condimenta i serveix calent.
(idea: acompanyar amb arròs)
*Podeu fer la recepta més picant (o menys) com us agradi més: depenent de la quantitat de bitxo.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada