Bloc del:


Grup de consum de verdures ecològiques de la Facultat de Biologia i Ambientals



dimecres, 28 de novembre del 2012

Col especiada

Ingredients:
  • 500 g de col
  • 1 dent d'all
  • 1 culleradeta de gingebre mòlt
  • 1 ceba petita
  • 2 bitxos "guindilla" verds
  • 3 culleradetes de comí mòlt
  • 2 culleradetes de cúrcuma (substituïble per curry)
  • 1/2 culleradeta de pebre mòlt
  • 1/4 de culleradeta de caiena mòlta
  • 20 g de mantega
  • oli d'oliva
  • sal
Preparació:
1. Pica molt fina la ceba i el bitxo.
2. Barreja-ho amb el gingebre i afegeix-lo a una paella amb una mica d'oli d'oliva.
3. Afegeix la col tallada a tires, remou i afegeix també el comí i la cúrcuma, barreja-ho tot fins que agafi un color groguenc.
4. Afegeix les espècies que falten i un parell de cullerades d'aigua.
5. Barreja i tapa durant 10 minuts, removent de tant en tant.
6. Al final afegeix la mantega, condimenta i serveix calent.
(idea: acompanyar amb arròs)

*Podeu fer la recepta més picant (o menys) com us agradi més: depenent de la quantitat de bitxo.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada