Bloc del:


Grup de consum de verdures ecològiques de la Facultat de Biologia i Ambientals



dijous, 4 de juliol del 2013

Amanida de llenties i cogombre

Ingredients
  • 250 g de llenties pardines
  • cogombre
  • tomàquet
  • un grapat de festucs pelats
  • 3 cullerades d'oli
  • 1 cullerada de vinagre
  • sal

Preparació 



  1. Primer cal bullir les llenties. Es posen en una olla amb aigua i sal i es couen uns vint minuts fins que siguin toves. S'escorren i es reserven. 
  2. Mentre, es talla el cogombre a rodanxes fines i el tomàquet, a mitges llunes.
  3. Es prepara una vinagreta amb l'oli, el vinagre i la sal. 
  4. Es prepara l'amanida amb les llenties, el cogombre, el tomàquet i els festucs. S'hi incorpora la vinagreta i es deixa uns minuts perquè arribi a les llegums.
   

 http://www.viscalacuina.com/2010/04/amanida-de-llenties-i-cogombre.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada