Bloc del:


Grup de consum de verdures ecològiques de la Facultat de Biologia i Ambientals



dimecres, 3 de juliol del 2013

Cassoleta de remolatxa i gorgonzola

Ingredients


  • 3 remolatxes menudes
  • 200g de gorgonzola
  • 2 làmines de pasta de full
  • sal
  • oli


Preparació


  1. Pelem i rentem les remolatxes i les posem a bullir en aigua i sal.
  2. Estirem la massa i li donem la forma que volem, en aquest cas, de la cassoleta de terra on ho farem.
  3. Untem la cassoleta de terra en oli per a que no s'enganxi i posem la massa.
  4. Tallem el formatge a daus i posem una primera capa damunt la massa.
  5. Quan la remolatxa estigue bullida, l'escorrerem i la tallarem a rodanxes. 
  6. Posarem una capa doble damunt de la primera de formatge, tot reservant una rodanxa per a posar a damunt; i tornarem a fer una capa de formatge. 
  7. Per acabar, la rodanxa reservada, la posarem damunt de tot.
  8. Ho posem al forn precalentat a uns 150º deu minuts, i a punt per menjar. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada