Bloc del:


Grup de consum de verdures ecològiques de la Facultat de Biologia i Ambientals



dimecres, 3 de juliol del 2013

Crema de remolatxa amb mozzarela i ceba fregida

Ingredients

  • 1 remolatxa bullida
  • mozzarela de búfala
  • ceba fregida deshidratada
  • curri
  • sal i pebre
  • oli d'oliva verge extra




Preparació


  1. El que farem primer serà triturar la remolatxa amb la batedora. 
  2. Després, hi afegirem un pessic de sal i l'oli, que anirem afegint per a fer l'emulsió, com si féssim una maionesa. No us passeu d'oli, no gaire! Un mig got, més o menys.
  3. Quan ja hi hagueu incorporat l'oli hi afegirem el comí. Aquesta espècie és molt digestiva i aquí ens hi va molt bé perquè la remolatxa no ho és gaire, de digestiva. Tot cap a dins!
  4. Ara agafarem un plat fondo i disposarem la crema de remolatxa al fons. Al centre hi posarem un quart del formatge de búfala i hi repartirem arbitràriament la ceba. 
  5. Un minut de repòs, no cal posar-ho a la nevera, i... a menjar!


 Podeu sucar-hi dips, tortitas, pita o pa, o bé tot directament cap dins! Us recomano, si ho feu d'aquesta última manera, que us mengeu la crema amb cullera. Bon profit!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada