
- 1 remolatxa bullida
- mozzarela de búfala
- ceba fregida deshidratada
- curri
- sal i pebre
- oli d'oliva verge extra
Preparació
- El que farem primer serà triturar la remolatxa amb la batedora.
- Després, hi afegirem un pessic de sal i l'oli, que anirem afegint per a fer l'emulsió, com si féssim una maionesa. No us passeu d'oli, no gaire! Un mig got, més o menys.
- Quan ja hi hagueu incorporat l'oli hi afegirem el comí. Aquesta espècie és molt digestiva i aquí ens hi va molt bé perquè la remolatxa no ho és gaire, de digestiva. Tot cap a dins!
- Ara agafarem un plat fondo i disposarem la crema de remolatxa al fons. Al centre hi posarem un quart del formatge de búfala i hi repartirem arbitràriament la ceba.
- Un minut de repòs, no cal posar-ho a la nevera, i... a menjar!
Podeu sucar-hi dips, tortitas, pita o pa, o bé tot directament cap dins! Us recomano, si ho feu d'aquesta última manera, que us mengeu la crema amb cullera. Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada