Bloc del:


Grup de consum de verdures ecològiques de la Facultat de Biologia i Ambientals



dimecres, 3 de juliol del 2013

Gaspatxo de remolatxa I

Ingredients
  • 1 Kg. de tomàquets madurs
  • Una ceba
  • 1 gra d’all
  • 1 Pebrot verd
  • Una remolatxa bullida
  • Un polsim de sal
  • 1 got d’oli d’oliva
  • Dues cullerades de vinagre de poma

Preparació

  1. Primer haurem de bullir la remolatxa, sencera i amb pell, durant uns 35 minuts, o fins que estigui cuita. 
  2. Quan s'hagi refredat,  la pelarem i la posarem en el bol de la batedora amb la resta d'ingredients i ho batrem fins aconseguir una consistència homogènia.
Opcionalment s’hi pot posar julivert o menta fresca tallada al damunt en el moment de servir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada