![]() |
Foto: Pau Esculies |
- Pastanaga
- Xirivia
- Nap
- Nyàmera
- Carxofa
- Remolatxa
- Arrel d’api
- Patata (els xips de patata s’han de deixar en remull en aigua molt freda durant 2 h com a mínim, escórrer-los molt bé, eixugar-los i fregir-los)
- Oli de girasol
- Sal grossa
Preparació
- Talleu xips de les verdures raspallades, ben rentades i sense pelar, a 0,5 mm de gruix amb una mandolina ceràmica.
- Fregiu els xips en força oli de girasol a 180º, sense deixar de moure’ls.
- Escorreu-los amb un colador i sobre paper absorbent.
- Saleu-los amb sal grossa en el moment de servir-los.
- Un resultat òptim (textura) s’aconseguiria deshidratant els xips abans de fregir-los.
http://www.etselquemenges.cat/receptes/cuiner-bernard-benbassat/xips-de-verdures/
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada