Bloc del:


Grup de consum de verdures ecològiques de la Facultat de Biologia i Ambientals



dimecres, 3 de juliol del 2013

Xips de verdures

Ingredients
Foto: Pau Esculies


  • Pastanaga 
  • Xirivia 
  • Nap 
  • Nyàmera 
  • Carxofa 
  • Remolatxa 
  • Arrel d’api 
  • Patata (els xips de patata s’han de deixar en remull en aigua molt freda durant 2 h com a mínim, escórrer-los molt bé, eixugar-los i fregir-los) 
  • Oli de girasol 
  • Sal grossa



Preparació


  1. Talleu xips de les verdures raspallades, ben rentades i sense pelar, a 0,5 mm de gruix amb una mandolina ceràmica. 
  2. Fregiu els xips en força oli de girasol a 180º, sense deixar de moure’ls. 
  3. Escorreu-los amb un colador i sobre paper absorbent. 
  4. Saleu-los amb sal grossa en el moment de servir-los. 
  5. Un resultat òptim (textura) s’aconseguiria deshidratant els xips abans de fregir-los.



http://www.etselquemenges.cat/receptes/cuiner-bernard-benbassat/xips-de-verdures/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada