Bloc del:


Grup de consum de verdures ecològiques de la Facultat de Biologia i Ambientals



dimecres, 3 de juliol del 2013

Sorbet de remolatxa

Ingredients
  • 200 grams de remolatxa cuita
  • 1/3 d’un got d’aigua
  • 60 grams de sucre
  • ½ got de suc de taronja natural



Preparació

  1. Prepareu un almívar en un pot al foc amb l’aigua i el sucre.
  2. Quan comenci a bullir, deixeu coure durant 1 minut i retireu el pot del foc.
  3. Talleu la remolatxa cuita a daus.
  4. Tritureu amb el minipimer la remolatxa i el sucre.
  5. Afegiu el suc de taronja i remeneu una mica més.
  6. Poseu la barreja en un bol d’alumini o de vidre i introduïu-lo al congelador.
  7. Cada 20 minuts haureu de batre la barreja per impedir que cristal·litzi.
  8. Serviu en un bol i decoreu al gust, per exemple amb unes fulles d’alfàbrega i uns pinyons.

Podeu menjar el sorbet com aperitiu, entre plat i plat, com a postre o per acompanyar  una amanida.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada