Ingredients
- 200 grams de remolatxa cuita
- 1/3 d’un got d’aigua
- 60 grams de sucre
- ½ got de suc de taronja natural
Preparació
- Prepareu un almívar en un pot al foc amb l’aigua i el sucre.
- Quan comenci a bullir, deixeu coure durant 1 minut i retireu el pot del foc.
- Talleu la remolatxa cuita a daus.
- Tritureu amb el minipimer la remolatxa i el sucre.
- Afegiu el suc de taronja i remeneu una mica més.
- Poseu la barreja en un bol d’alumini o de vidre i introduïu-lo al congelador.
- Cada 20 minuts haureu de batre la barreja per impedir que cristal·litzi.
- Serviu en un bol i decoreu al gust, per exemple amb unes fulles d’alfàbrega i uns pinyons.
Podeu menjar el sorbet com aperitiu, entre plat i plat, com a postre o per acompanyar una amanida.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada