Bloc del:


Grup de consum de verdures ecològiques de la Facultat de Biologia i Ambientals



dimecres, 3 de juliol del 2013

Crema freda de remolatxa

Ingredients


  • 1 porro
  • 1 ceba
  • 2 remolatxes
  • 1 cullerada de vinagre
  • 1 cullerada de formatge fresc
  • 1 raig de crema de llet
  • unes fulletes d'alfàbrega
  • sal, oli i aigua



Preparació


  1. Es talla el porro i la ceba a làmines i es posen a sofregir en una olla amb oli.
  2. Quan són transparents, s'hi posen les remolatxes tallades a trossos i es fregeixen també uns minuts. 
  3. Tot seguit, s'hi aboca aigua que cobreixi i una mica de sal. 
  4. Es deixa a foc mitjà fins que s'ha cuit. 
  5. Es retira del foc i s'hi afegeix el vinagre i el formatge fresc. 
  6. Es passa tot per la batedora, que quedi una crema ben fina. 
  7. A l'hora de servir es decora amb la crema de llet i les fulles d'alfàbrega.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada