- 400 gr de carbassa sense pell i llavors
- 250 gr de sucre morè
- 1 tronc de canyella
- Suc d'una taronja
Preparació
- Tallem la carbassa a daus i ho posem en un cassó juntament amb el sucre i el tronc de canyella partit per la meitat. Ho posem a la nevera i ho deixem reposar durant tota una nit. D'aquesta manera el suc de la carbassa dissoldrà el sucre.
- A l'endemà, hi afegim el suc de taronja i ho deixem coure a foc lent. Ho anem remenant perquè no se'ns quedi enganxat al fons del cassó. Ho hem de deixar reduïr. (Aprox. 2h)
- Quan la carbassa s'ha desfet i ha format fils es treu del foc. Es posa dins un pot de vidre i quan està una mica freda, cap a la nevera.
http://www.adailysweet.com/2011/05/melmelada-de-carbassa.html
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada