Bloc del:


Grup de consum de verdures ecològiques de la Facultat de Biologia i Ambientals



dijous, 4 de juliol del 2013

Confitura de llimona amb menta

Ingredients
  
  • 1,5 kg de llimones 
  • 1 kg de sucre  
  • Aigua 
  • Menta al gust
 


Preparació

  1. Primer es posen les llimones en aigua durant 48 hores, per treure’ls-hi la amargor, canviant al´aigua cada 12 hores. 
  2. Pasat el temps, es tallen a rodanxes primetes, es van guardant les llavors i s´en fa un farcellet amb una gassa. 
  3. Es posen les llimones en una olla amb aigua que les cobreixi i es deixen bullir fins que estiguin toves i transparent. Es treuen de la olla i en l´ aigua que queda, s´hi posa el kg de sucre i la menta que vulgueu.
  4. Es deixa bullir 5 minuts i s´hi afegeixen les llimones i el farcellet amb les granes i es deixa coure uns 30-40 minuts. 
  5. Cap al final de la cocció, vaig triturar-ho una mica amb el túrmix, perquè els trossos de pell de llimona eren molt grans. Vaig seguir coent, fins que la textura em va agradar. 
  6. S'envasa en pots de vidre.


 http://elmeublogdecuina.blogspot.com.es/2011/05/confitura-de-llimona-amb-un-toc-de.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada