Per 4 persones
- 4 préssecs
- 3 iogurts grecs
Per l’almíbar de taronja
- La pell de 4 taronges
- 350 gr de sucre
- ½ litre d’aigua
Preparació
Per fer l’almíbar de taronja:
- Traiem les pells de taronja amb un pelador, mirant de que no ens hi quedi gairebé gens de part blanca.
- Les tallem a tiretes tan fines com poguem.
- Les posem en un pot amb l’aigua i el sucre i que cogui una bona estona tapat i a foc lent (uns 30 minuts).
- Ho deixem refredar.
Muntatge del plat:
- Tallem el préssec a trossos i els posem en una copa
- Hi afegim un cullerada de l’almibar amb les tires de pell de taronja.
- A sobre el iogurt grec.
- I a sobre una altra cullerada d’almíbar.
http://tots-a-taula.blogspot.com.es/2012/09/copa-de-pressec-la-taronja.html
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada