Bloc del:


Grup de consum de verdures ecològiques de la Facultat de Biologia i Ambientals



dijous, 4 de juliol del 2013

Copa de prèssec a la taronja

Ingredients

Per 4 persones

 
  • 4 préssecs
  • 3 iogurts grecs



Per l’almíbar de taronja

 
  • La pell de 4 taronges
  • 350 gr de sucre
  • ½ litre d’aigua
 
Preparació
 
Per fer l’almíbar de taronja:

  1. Traiem les pells de taronja amb un pelador, mirant de que no ens hi quedi gairebé gens de part blanca.
  2. Les tallem a tiretes tan fines com poguem.
  3. Les posem en un pot amb l’aigua i el sucre i que cogui una bona estona tapat i a foc lent (uns 30 minuts).
  4. Ho deixem refredar.

Muntatge del plat:
 
  1. Tallem el préssec a trossos i els posem en una copa
  2. Hi afegim un cullerada de l’almibar amb les tires de pell de taronja.
  3. A sobre el iogurt grec.
  4. I a sobre una altra cullerada d’almíbar.


http://tots-a-taula.blogspot.com.es/2012/09/copa-de-pressec-la-taronja.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada