Bloc del:


Grup de consum de verdures ecològiques de la Facultat de Biologia i Ambientals



dimecres, 3 de juliol del 2013

Hummus de remolatxa

Ingredients


  • 2 remolatxes
  • 1/2 ceba, trossejada.
  • 200g de cigrons
  • 1 cullerada de tahina (pasta de sèsam)
  • oli d'oliva
  • suc de llimona
  • sal


Preparació


  1. Netejarem bé les remolatxes i les tallarem en quatre trossos. 
  2. Posem a bullir la remolatxa durant 20 minuts o fins que estigui tendra. Mentrestant, sofregirem la ceba fins que estigui tova i transparent i reservarem. 
  3. Quan tinguem la remolatxa bullida i una mica refredada, posarem la ceba sofregida, la remolatxa i els cigrons i els picarem amb la picadora. 
  4. Afegirem la cullerada de tahina, el suc de llimona i un bon rajolí d'oli i sal. Tornem a picar i comprovem de gust. Salpebrem a convenir. 



El podeu servir amb unes torrades de pa, uns palets o pa de pita.
Una idea: feu una torrada de pa amb aquest hummus i una mica de formatge camembert i gratineu.


http://www.trossetsdecuina.cat/2013/03/hummus-de-remolatxa-beet-hummus.html




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada