
- 2 remolatxes
- 1/2 ceba, trossejada.
- 200g de cigrons
- 1 cullerada de tahina (pasta de sèsam)
- oli d'oliva
- suc de llimona
- sal
Preparació
- Netejarem bé les remolatxes i les tallarem en quatre trossos.
- Posem a bullir la remolatxa durant 20 minuts o fins que estigui tendra. Mentrestant, sofregirem la ceba fins que estigui tova i transparent i reservarem.
- Quan tinguem la remolatxa bullida i una mica refredada, posarem la ceba sofregida, la remolatxa i els cigrons i els picarem amb la picadora.
- Afegirem la cullerada de tahina, el suc de llimona i un bon rajolí d'oli i sal. Tornem a picar i comprovem de gust. Salpebrem a convenir.
El podeu servir amb unes torrades de pa, uns palets o pa de pita.
Una idea: feu una torrada de pa amb aquest hummus i una mica de formatge camembert i gratineu.
http://www.trossetsdecuina.cat/2013/03/hummus-de-remolatxa-beet-hummus.html
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada